Over mij

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Mariska, en ben graag creatief bezig. Zo ben ik gek op (bullet) journalen, schrijven, knippen en plakken en (alleen) reizen. In 2016 heb ik ook al een online portfolio gehad, namelijk mariskameersoek.nl. Deze is echter niet meer in gebruik, maar ik wilde toch graag weer opnieuw mijn werk delen onder een nieuwe naam. Al een tijdje gebruik ik de naam liefs_mariska op instagram en begon het in januari toch weer te kriebelen om een blog en online portfolio te starten.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als grafisch vormgever/DTP’er/algemeen medewerker. In de afgelopen 2 jaar is mijn werk in het grafische vakgebied ook sterk gegroeid. Zo heb ik veel gewerkt aan de Instagram pagina van POS, heb ik kerstkaarten mogen maken, speelkaarten, banners, brochures en nog veel meer voor het bedrijf. Daarnaast mocht ik niet alleen aan de grafische producten meewerken maar ook een nog grotere hobby van mij uitvoeren: namelijk foto’s maken van starters en dynamo’s. Momenteel ben ik werkzaam als productie medewerker, maar mijn hart ligt toch bij het grafische vak!

Daarnaast houd ik erg van reizen, het liefst alleen zodat ik lekker mijn eigen plannen kan trekken. Zo ben ik dit jaar nog in Mallorca geweest en in 2018 heb ik een trip naar Noorwegen gemaakt wat erg tof was!

Sinds 2017 sta ik in Doelgroepregister geregistreerd. Verder ben ik gewoon mezelf!